top of page

VANUIT HET HART

WAAROM

Organisaties en personen helpen om hun kracht te versterken is wat mij elke dag drijft.
Mensen inspireren en stimuleren om verder te reiken en het allerbeste van en aan zichzelf te geven.

Ik geloof sterk in een focus op jouw talenten. Zij zijn jouw persoonlijke cadeaus aan de wereld.
Door gebruik te maken van wat je van nature gegeven is, ontstaat vertrouwen en motivatie van binnenuit. Als je weet wat je kern is, is verandering van context niet langer bedreigend, maar uitdagend. Dit gegeven gebruik ik als basis voor het maken van authentieke keuzes en het versterken van vaardigheden en competenties.
 Met duurzame inzetbaarheid en verbeterde prestaties als gevolg. Zowel voor mensen als voor organisaties.

HOE
Ik maak verandering graag persoonlijk.
Waar kom je vandaan? Wat drijft jou? Wat is jouw unieke verhaal?
Wat wil je behouden en waar wil je vanaf?

Waar moet je jou voor bellen? Wanneer ben jij de beste versie van jezelf?
Wat heb je nodig om te kunnen zijn wie jij bent? En wat ga je concreet doen?


Dit geldt voor mensen, maar ook voor organisaties. De vragen zijn in basis niet veel anders. 
Wat maakt jullie als organisatie bijzonder en welk verhaal wil je delen met de wereld?

Mijns inziens zijn goede antwoorden op deze vragen sterk bepalend voor een echte klant- en medewerker betrokkenheid en daarmee voor de toekomst van iedere organisatie.
 

WAT

Ik coach and train mensen om het beste uit zichzelf te halen. Mensen die behoefte hebben aan reflectie en echte antwoorden, mensen die even uit balans zijn of zich beperkt voelen in hun keuzes, functioneren of in hun interactie met anderen.
Daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van verandermanagement, talentontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

MIJN VERHAAL

Mijn loopbaan startte 18 jaar geleden. Gestart als HR Adviseur bij een corporate, heb ik me professioneel ontwikkeld naar de rol van HR Manager bij Gemeente Rotterdam tot HR Directeur bij een MKB-bedrijf. Ik hou van dit vakgebied en loop ik graag voorop als het gaat om HR-ontwikkeling. Het ontwikkelen van organisaties en mensen heeft daarbinnen altijd mijn bijzondere aandacht gehad.

Na het afronden van een hbo-master in training and (team) coaching, ben ik in 2014 met Du Coeur gestart. Niet lang daarna heb ik een master in loopbaancoaching en talentontwikkeling afgerond. Sindsdien combineer ik (interim) HR Management met het geven van training, coaching en intervisie op het gebied van loopbaan- en talentontwikkeling.
Een greep uit mijn diverse klantenbestand: T-Mobile, Gemeente Rotterdam, ACT Partners, Deloitte, Nutricia, RSD, Bewegin en EVV Communicatie.

Als jij weet wie je bent en waar je kracht ligt, volgen kansen als vanzelf.  

bottom of page